“YETER Kİ, ÜRET!” 2023 - KASIM AYI YARIŞMA KONUSU - “TÜRKİYE’DE ÖĞRENİM GÖREN ULUSLARARASI GENÇLERİN KARŞILAŞTIKLARI BÜROKRATİK, SOSYAL SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ”

Vakfımızın, “ÜRETEN GENÇ ÖZGÜRDÜR” sloganıyla açtığı “YETER Kİ, ÜRET! isimli yarışmada üstün başarı gösteren üniversite öğrencilerine vereceği BURS’un 2023 yılı Kasım ayına ait  konu başlığı internet sayfamızın DUYURULAR sekmesinin altında ilan edilmiştir.

Bu ay, burs yönergesinin A maddesinde belirtilen özgün çalışma grubunda yarışma açılmıştır.

Yönergede işaret edilen şartları taşıması kaydıyla, yarışmaya katılanlar için bu ayın konusu: “TÜRKİYE’DE ÖĞRENİM GÖREN ULUSLARARASI GENÇLERİN KARŞILAŞTIKLARI BÜROKRATİK, SOSYAL SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ” olarak belirlenmiştir.

Vakfımıza gönderilen bir metin, iki veya daha fazla yarışmacı tarafından paylaşılmışsa, daha erken tarihte gönderen yarışmacı öncelik hakkı kazanır.

Kasım ayı yarışma sonuçları, Aralık ayının ilk haftasında duyurulacaktır.

Katılımcılar, “FÜTÜVVET” konulu metinler de seçebilir.

Yarışmada kelime sayısı olarak üst sınır aranmayacaktır. Ancak liseli katılımcılarda alt sınır 400 kelime, üniversiteli katılımcılarda 600 kelimedir.

Çalışmalar MS Word programında yazılmalıdır. Calibri 11 punto ile 1 satır aralıklı, paragraflar arasında bir satır boşluk bırakılarak ve sayfa düzeninde üstten 3 cm’lik boşluk, sağ, sol ve alt kenarlardan 2,5 cm’lik boşluk bırakılarak yazılmalıdır.

Yarışma kapsamında oluşturduğunuz metni futuvvetvakfi@gmail.com e-mail adresine göndermeniz gerekmektedir. En son gönderilme tarihi 29 Kasım 2023'dir.

Burs Yönergesine ulaşmak için: