YÂD-İ CEMÎL DAVETİ!

Bu Dünyadan Mehmet Geçti!

İst. Ünv. İlahiyat Fakültesi'nden ve Vakfımız tarafından organize edilen Fütüvvet Öğrenci Evleri'mizden mezun olup önce İstanbulda, müteakıben de 2 yıldır Cizre'de öğretmenlik görevini sürdürmekte olan Mehmet GÖĞÜS (29) kardeşimiz, geldiği memleketi  Adıyaman'da vefat etmiştir. Aynı zamanda vakfımız İstişare Kurulu üyesi de olan merhum kardeşimiz, çalıştığı okullarda öğrencileri, meslekdaşları ve iş arkadaşları tarafından gerçekten çok beğenilen ve sevilen bir kişilik sahibi olmakla tanınıyordu.
21 Kasım 1992 tarihinde Adıyaman'ın Sincik ilçesine bağlı Çamdere köyünde doğan ve 05 Şubat 2021 tarihinde vefat eden kardeşimizin nâşı, köyünün kabristanına defnedilmiştir. Hayatında en çok İslâmi kişiliğin gerektirdiği donanımı bizzat kendisinde yaşama ve öğrencilerine de yaşatma gayreti içerisinde bulunduğuna şahit olduğumuz merhum M.GÖĞÜS kardeşimiz için 12 Şubat Cuma günü 20:30 da zoom üzerinden bir yâd-i cemîl ve dua programı tertib edilecektir, inşh. Programdan önce bilgi ve link gönderilecektir. Rabbim rahmet eylesin.