YÂD-i CEMİL PROGRAMI

Vakfımız İstişare kurulları üyesi  Erdem KARAGÖZ arkadaşımızın babası olan Recep KARAGÖZ Hoca,1955'te Eskişehir'de doğdu. Eskişehir İmam-Hatip Lisesi'nden mezuniyetini takıben, Eskişehir Sadıroğlu köyünde 9 sene  imamlık yaptı. Genç yaşta iken kaybettiği annesinin duaları ile çok arzuladığı İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü'ne kayıt yaptırdı. Tefsir-Hadis bölümü'nden 1980 senesinde mezun olarak, Elazığ İmam-Hatip Lisesi'nde öğretmenlik hayatına başladı.  Daha sonra naklen geçtiği Mahmudiye ilçesi İmam-Hatip Lisesi'ndeki görevinin peşinden de 1992 yılında naklettiği Eskişehir Anadolu İmam-Hatip Lisesi'nde öğretmenlik görevini ifa ederek emekli oldu. Allah yolunda hizmet edecek nice talebeler yetiştirdi. Bir baba olmanın yanında, ailesinin ve iki evladının da öğretmeni oldu. Onlara İslam'ı, ihsanı, Allah'ın yolunu öğretti. Üzerine düşen vazifeyi layıkıyla yerine getirdiğine inandığımız kardeşimiz, 28 Mart 2021 tarihinde Mahmudiye'de, bu dünyadan göçerek rahmet-i Rahman'a kavuştu. Rabbimizden,  arkasından hayır dua edecek yetiştirdiği talebelerinin hasenatiyle, amel defterini kıyamete kadar doldurmasını dileriz.
          Çevresinde ve İslamî camiada çok takdir edilen kardeşimiz, vakfımız tarafından  düzenlenen YÂD-İ CEMİL PROGRAMI'nda vakıf mensublarımız, eğitim camiası, dostları ve aile çevresi tarafından hayırla anılarak hatıraları anlatıldı, yapılan hatm-i şerifler sebebiyle dualar  edildi. Biz de,  Rabbimizin sonsuz rahmetinden istifade etmesi dileğiyle, sevenlerine, ailesine ve tüm dostlarına sabr-ı cemîl niyaz ederiz.