VAKFIMIZIN BAYRAMLAŞMA PROGRAMLARI Mayıs 2022

VAKFIMIZIN  BAYRAMLAŞMA PROGRAMLARI Mayıs 2022

VAKFIMIZIN BAYRAMLAŞMA PROGRAMLARI Mayıs 2022

VAKFIMIZIN  BAYRAMLAŞMA PROGRAMLARI

Fütüvvet vakfımız, Ramazan Bayramı günlerinden olan 02 Mayıs 2022 Pazartesi günü, İstanbul’da lisans öğrenimi gören ve çoğu misafir olan öğrenci kardeşlerimizle, bayramlaşma programı düzenledi.

Üsküdar, Ferah mahallesi Çamoluk Kültür ve yardımlaşma Derneği ile düğün ve konferans salonunda yaklaşık 25 ülkeden 120 civarında çok sayıda gencimizle bir araya  geldik. Vakıf Mütevelli heyeti üyesi Veysel EKMEN’in ikram ettiği kahvaltı ile başlayan buluşmada, Bayram günü anne-babalarının yanında bulunamayan, yurt dışından gelmiş çok sayıda öğrenci kardeşlerimizle buluşarak yaşadıkları burukluğu bir nebze olsun gider mek istedik. Kardeşlerimizin, kendi kültür ve coğrafyalarına ait marş, ilahi, neşide, kaside ve şiirler okuduğu merasim, Gazeteci yazar Resul TOSUN ve Selahaddin E. ÇAKIRGİL’in katılımıyla daha da renkli bir durum kazandı.

Fütüvvet vakfımızın kitap vs. birçok hediye dağıtımıyla süren program, TBMM Başkanı Sayın Mustafa ŞENTOP’un telefondan gerçekleşen canlı bağlantısıyla kardeşlerimizin bayramına kutlaması  ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın selamlarını göndermesini anons edilmesi ile daha bir heyecanlı hale gelmiştir.

Sunuculuğunu Yiğit Talha BALYEDİ’nin yaptığı program, katılımcı gençlere ilerdeki dönemlerde tekrar buluşma dileklerini ileten vakıf  Yönetim Kurulu Başkanı Emir EŞ’in teşekkür konuşmasıyla kapandı.