NİSAN AYI BURS YARIŞMASI KAZANANLAR LİSTESİ...

Vakfımızın, aylık dilimler halinde ve " YETER Kİ, ÜRET!" başlığı altında düzenlediği burs yarışmasına katılanların 2023 Nisan ayı başvurularının değerlendirilmesi sonuçlanmıştır. Çok sayıda katılımcının çalışmaları ayrı ayrı incelenerek, şartlarımıza uygunluğu görülen ve değerlendirme heyeti tarafından başarılı bulunan öğrencilerimizin isimleri aşağıda ilan edilmiştir. Kendilerini tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

" Özgün çalışma, araştırma, özel yetenek ve sosyal içerikli proje" kategorilerinde katılan arkadaşlarımızın çalışmaları, komisyon tarafından değerlendirilmiştir. Değerlendirme sonucu 2023 Nisan Dönemine ait 'Burs Yarışması' nın kazananları aşağıda liste halinde sunulmuştur.

NOT-1: Çokça imla hatası yapan, İstanbul Türkçesi kullanmayan, kapak sayfasını hiç doldurmayan ya da bilgileri noksan bırakan, arkadaşların çalıışmaları komisyon tarafından elinmiş veya puanları düşürülmüştür.

Derece Ödülleri: (Alfabetik Sıralama)

Abdullah KARTAL

Asude BİLGİN