Mihmandar Uluslararası Öğrenci Derneği'nden Vakfımıza Ziyaret

Mihmandar Uluslararası Öğrenci Derneği'nin ''150 Ülkeden Uluslararası Öğrencilerin Mihmandar'ıyız'' projesi içerisinde düzenlediği ''Sosyal Gönüllü Gençler Atölyesi'' kapsamında; farklı coğrafyalardan ülkemize gelen kardeşlerimiz Fütüvvet Vakfı'mızı ziyaret ettiler.
Emir EŞ hocamızın, genç ziyaretçilerimize:  "Müslüman coğrafyalarda yaşanan akidevi, ahlaki, kültürel, ekonomik, siyasi vs. problemlerin hiç birisini, sizlerin yaş grubunun oluşturmadığının farkındayız. Ancak, bunların çözümünü sizin kuşağınızın gerçekleştirmesi gerekiyor. Bunun için de, sahib olduğumuz zengin, tarihi, ortak kültürel birikimimizden yararlanmak suretiyle ilimle mücehhez olarak, hayata çok iyi hazırlanmanız icab ediyor. Ülkelerinizden gelip eğitim alırken tanıştığınız, farklı kültürlerden kardeşlerimizin adeta harmanlandığı Türkiye'mizdeki birikimden yararlanmanız, sizin için çok büyük avantajlar sunuyor." cümleleriyle özetlenebilecek sohbeti sonrasında kardeşlerimiz, kendi coğrafyaları (Burkina Faso, Fildişi Sahilleri, Liberya, Suriye, Ürdün, Filipinler, Arakan, Bangladeş, Afganistan ve ülkemiz) hakkında genel bir tanıtım yaparak; ümmetin geleceği ile ilgili görüş ve düşüncelerini, Fütüvvet Evleri'mizde kalan fetâlarımız ve vakıf görevlilerimizden oluşan hazırûna paylaştılar.
Teşriflerinden dolayı, Mihmandar Uluslararası Öğrenci Derneği'ne teşekkürlerimizi sunuyoruz..