Serkan ADIGÜZEL

Serkan ADIGÜZEL
(Denetçi)

-

1985 Yılında Kars’ta doğdu. 1988 yılında İstanbul’a geldi. İlk ve Orta öğrenimini Ümraniye’de İstanbul Ticaret Odası Okulu’nda tamamladıktan sonra Lise öğrenimimi 75 Yıl Ticaret Lisesi’ni bitirdi.  Aktif lise öğrenciliği esnasında faaliyet gösterdiği yabancı dil, İleri Bilgisayar Eğitimi, Mesleki Usta Eğiticilik, ileri sürüş, iletişim eğitimi, kişisel gelişim ve diksiyon eğitimi, finans&muhasebe eğitimi dallarında sertifikalar aldı. Halihazırda Açık öğretim Fakültesi İşletme Bölümü 3. Sınıf öğrencisi…

Askerlik öncesi esnaf olarak erkek kuaförlüğü yaptı. Bu dönemde çeşitli STK, dernek, vakıf ve siyaset alanında çeşitli görevler alarak aktif çalışmalarını ve hizmetlerini sürdürdü. Askerlikten sonra katıldığı Vakıf ve STK’ların yurtdışı ve yurt içi organizasyonlarında görevler üslendi. Diğer yandan Üsküdar Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’nde 4,5 yıl çalıştı.

Fütüvvet Vakfı Mütevelli Hey’eti üyesi de olan Adıgüzel, 2010 tarihinden beri de, Vizyon Yeminli Mali Müşavirlik şirketinde ‘Denetçi’ olarak görev yapıyor.

İyi seviyede İngilizce bilen Serkan arkadaşımız evli olup, üç çocuk babasıdır.