BAĞLARBAŞI KÜLTÜR MERKEZİNDE YÜZYÜZE DERSLER! ARALIK 2021

Fütüvvet Evleri'mizin öncü, seçkin ve kıdemli öğrencilerinden olup, mezuniyetini takiben ve halen Ağrı Merkez Spor Lisesi'nde öğretmen olarak çalışan Canip AKSUZ arkadaşımızın okulunda yeni kurulan kütüphane için vakfımız adına kitap topluyoruz.

Cumhurbaşkanımızın Milli Eğitim ve Kültür Bakanlıklarına verdiği talimat gereği " Kütüphanesiz Okul Kalmasın" başlıklı kampanya faslından oluşturulacak  kitaplık için elinizde ve evinizde bulunan her türlü temiz roman, hikaye, şiir kitapları, ansiklopediler, ya da piyasadan temin edeceğiniz eserleri bu günlerde vakfımıza teslim etmenizi, ya da en geç 10 Ocak tarihinde B. Başı Kltr. Mrkzi'nde saat 20.30 daki derse gelirken beraberinizde getirmenizi istirham ediyoruz. Kampanyamız için akraba ve komşularınızı da bilgilendirebilirsiniz.